Duo massage

Aandacht voor jezelf staat tijdens deze twee uur durende duo sessie voorop. Even helemaal NIETS ‘moeten’… Je als een blaadje op de rivier mee laten stromen in de ervaring (hoe die dan ook aan je verschijnt). En dat dan samen, in dezelfde ruimte. Misschien doe je dit samen met je (of een) geliefde, een gezins- of familielid, een vriend of vriendin of een willekeurige fijne ander. Iedereen is welkom.

Het uitgangspunt van deze sessie is dat jij en degene met wie je komt allebei aandacht hebben en ontvangen op een manier die op dat moment het meest past. Te mogen zakken in het moment en in het contact met je eigen lichaam (en geest). Hoe de sessie en massage er precies uitzien vormt zich vanzelf. Daar mag je ons in vertrouwen. Misschien is de intentie gewoon even lekker mogen zijn en ontspannen, misschien is er iets specifieks dat aandacht vraagt. We kijken samen naar wat we gaan doen. Het gaat in ieder geval over oprechte aandacht via aanraken. JA zeggen op ieder nieuw moment en wat daarin te beleven valt. En wat fantastisch mooi dat je deze ervaring deelt met die ander (en ons natuurlijk). Met zijn vieren creëren we een grote draagkracht doordat we in dezelfde ruimte aanwezig zijn én ieder helemaal zijn eigen beleving en processen mag hebben, zonder doel, ‘gewoon’ voelen en Zijn. 

De massage wordt gegeven vanuit een holistische visie, waarin rekening wordt gehouden dat lichaam en geest (denken, emoties) elkaar wederzijds spiegelen en beïnvloeden. Zie voor meer informatie en voor een verder gevoel krijgen bij ons en onze werkwijze ook de teksten bij energetische massage, de aandachtssessie (deze twee zijn vormen de basis) én de vierhandenmassage.

Wij zijn Sam & Timo, geliefden en partners in de aandachtsbusiness. Yin & Yang. Afgestemd & authentiek. Hetzelfde & eigen. En we geven je met liefde al onze aandacht in deze duo sessie!