Tarieven

Tarief lange sessie € 110,-
Eerste sessie duurt 120 tot 135 minuten *
Vervolgsessies duren ongeveer 120 minuten

Tarief korte sessie € 90,-
Vervolgsessies duren ongeveer 90 minuten

* Zoals je ziet duurt de eerste sessie sowieso langer.  Dit in verband met een langer voorgesprek en uitgebreidere begeleiding.

Waarom voor een lange sessie gaan?
Voor als je alle aandacht aan jezelf en je proces wilt besteden. Deze langere sessie kan betekenen dat we bepaalde thema’s verder gaan doorvoelen of onderzoeken door middel van lichaamswerk of oefeningen. Óf dat je gewoon lekker lang wordt gemasseerd. Eigenlijk doe ik bijna alleen nog maar lange sessies op dit moment, zo fijn vinden cliënten deze extra tijd. Het geeft namelijk écht meer ruimte om te voelen, meer te verbinden en te zakken in het moment en dat wat er speelt. Je ligt 45 tot 90 minuten op de massagetafel.

Waarom voor een korte sessie gaan?
Als de lange sessie een op-dit-moment te grote investering voor je is kan je ook kiezen voor de sessie van 90 minuten. Hierbij is een kort voorgesprek om even in te checken hoe je erbij zit en waar de aandacht die sessie heen mag.  Er is meestal geen lichaamswerk. Je ligt 45 tot 60 minuten op de massagetafel.

Annuleringsbeleid
Zeg je binnen 48 uur van te voren af dan breng ik de helft van de sessie in rekening. Als je binnen 24 uur of helemaal niet afmeldt dan wordt de gehele sessie in rekening gebracht.