Vierhandenmassage

Een massage gegeven door VIER handen! Kan je het je voorstellen? Waarschijnlijk niet! Deze bijzondere, práchtige en zéér krachtige massage is er eentje die je terugbrengt naar jezelf. In alle liefde, zachtheid, vertraging, kracht, verstilling én flow word je uitgenodigd voelend aanwezig te zijn en als een blaadje op een rivier mee te stromen met de ervaring. Een ervaring die hemels kan zijn, en soms ook heel confronterend! 

Het thema overgave speelt tijdens de sessie een centrale rol. Want hoe moeilijk vinden we het vaak om écht los te laten… ons over te geven aan het leven, de liefde, de uitdagingen, de pijn, enzovoorts?! In overgave zit de uitnodiging om je in het hier en nu te ontspannen, zelfs als er spanning of weerstand aanwezig is (als die handen bijvoorbeeld allemaal wat anders doen)! Door te voelen. Er naar toe te ademen. Mild en lief te zijn naar en voor jezelf. Soms gefrustreerd te raken. Een deel in jou ervaren dat zich misschien wat overweldigd of overprikkeld voelt. Yin & Yang. Het is welkom.

Deze massage nodigt je op een liefdevolle manier uit om de natuurlijke flow te volgen en meer te vertrouwen op je gevoel en het leven. Jij mag jouw ZIJN ervaren en je overgeven aan het hier en nu. In aanwezigheid, met je eigen gevoeligheid en nieuwsgierigheid naar alles wat voorbij komt.

Wees welkom om deze bijzondere reis met ons te maken!

Wat kan je verwachten?

  • Deze sessies duren ongeveer 2 uur, maar langer kan in overleg zeker ook.
  • De vergoeding voor een vierhandenmassage is 250 euro.
  • De sessie start met een voorgesprek en eindigt met een nagesprek. Een korte meditatie om aan te komen en te verbinden met elkaar en het moment is een vast onderdeel. Afgestemd kan er daarnaast ook worden gekozen voor bepaalde oefeningen in (bewust) bewegen, ademen of zelfonderzoek.
  • In de aanraking zit geen vaste ‘volgorde’, we werken vanuit intuïtie en het moment. Het doel is dan ook niet ontspanning of iets ‘oplossen’, maar VOELEN. Aanwezig zijn met alles wat er is.
  • Vind je de massage spannend? Ook hierin is alle ruimte te mogen voelen wat wél goed voelt! Je kan deze sessie bijvoorbeeld ook prima met je kleding aan ervaren. Alles is goed en afgestemd met elkaar! 

Wie wij zijn?
Wij zijn Sam & Timo, geliefden en partners in de aandachtsbusiness.
Yin & Yang.
Afgestemd & authentiek.
Hetzelfde & eigen.

En we geven je met liefde al onze aandacht in deze unieke sessies zodat jij een onvergetelijke ervaring kunt beleven!

Liefs,
Sam & Timo

* Gun je je partner een 4-handenmassage en wil je zelf graag mee masseren? Of wil je juist graag door je eigen partner aangeraakt worden? Ook dat kan! Jullie zijn beiden van harte welkom! Sam neemt jullie samen mee in deze heerlijke sessie. Een ultiem moment om intiem te zijn, in contact. Zonder doel. Gewoon zijn, met elkaar.