Over mij

Mijn naam is Samantha Zoetelief. Maar de meesten noemen mij Sam. (Aan)raken, aandacht en energie, dat is zegmaar helemaal mijn ding! De keuze voor het massagevak in 2016 heeft mijn leven veranderd en ik durf oprecht te zeggen dat het de beste keuze is die ik ooit maakte.

Ondertussen zijn we een paar jaar verder, heb ik mijn diploma tot holistisch masseur in de pocket, en heb ik – zoals je kan zien – mijn eigen massagepraktijk. Bovendien volgde ik bij Holos de HBO-opleiding tot holistisch massagetherapeut. Hier ben ik op therapeutisch vlak ontzettend gegroeid en heb ik bindweefselmassage en voetreflexmassage mogen leren. Aan het einde van het tweede jaar van deze opleiding heb ik er voor gekozen om tussentijds te stoppen. Zo mooi, want ik neem alle kennis en kunde die ik daar heb opgedaan mee in de sessies. Bovendien ervaar ik regelmatig sessies, doe ik mee met workshops en volg ik andere opleidingsmodules om mezelf te blijven voeden. Zodat ik, vanuit mijn grondhouding, jou mee kan nemen in elk proces dat de aandacht mag krijgen.

Iedere sessie weer ben ik verwonderd over de kracht van aanraking, liefdevolle aandacht en het contact dat ontstaat door deze aanraking. En zó dankbaar ben ik dat ik aanwezig mag zijn bij de processen die tijdens de sessies ontstaan of aan de oppervlakte komen, en dat mijn handen daarvan het instrument zijn.

Namasté.